Etusivu
Palvelut
Kohde-esittelyt
Tiedustelut ja yhteydenottopyynnöt
Sisustussuunnittelu Hanna Rantanen www.tilasuunnitelma.fi
Yksityiset
Yritykset
Tarvitsenko sisustussuunnittelijaa?
Uudiskohteet
Sisustuslahjakortti
Yhteystiedot
Tietosuojaseloste
Uudiskohteet


Mitä suuremmasta projektista on kyse, sitä aikaisemmassa vaiheessa sisustussuunnittelijaan kannattaa ottaa yhteyttä

Omakotitalon rakentajan kannalta yhteistyö tulisi aloittaa jo siinä vaiheessa, kun taloa vasta suunnitellaan. Suunnitteluvaiheessa ammattilainen osaa kiinnittää huomiota tilojen käytön lisäksi seikkoihin, joita asiakas ei tule tässä vaiheessa välttämättä ajatelleeksi, mutta joiden muuttaminen myöhemmin voi olla rakenteellisesti mahdotonta, tai merkittäviä kustannuksia aiheuttavia. Keittiö ja pesutilat ovat yksittäisistä kustannuskohteista usein kalleimpia ja myös pitkäikäisimpiä "sijoituksia", joiden suunnitteluun kannattaa myös paneutua kunnolla.

Tilasuunnittelun lisäksi myös esim. p
intamateriaalien valinta, valaistussuunnitelmat,
kuva/audiotekniikan sijoittelu kannattaa antaa ammattilaiselle, jotta niitä saadaan rauhassa miettiä ja vertailla ilman, että kiireen takia tulee tehtyä huonoja valintoja. Sähkömiehenkin työt helpottuvat, jos valaisimien tyypit ja sijoittelut on mietitty valmiiksi etukäteen ja niiden sijoituspaikat sekä johdotukset saadaan siististi piiloon rakennusvaiheessa. Monissa valmistalopaketeissa esim. sähköputkitukset yms. tehdään jo tehtaalla, eikä niitä ole helppo muuttaa enää myöhemmin.


Kuva: Uusi Koti-lehti/Hans Koistinen

Huomioithan rakennusprojektin aikataulua suunnitellessasi, että myös tila- ja valaistussuunnitelmien teolle tulee varata riittävästi aikaa ennen töiden varsinaista käynnistymistä.
Ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä suunnitelutarvettasi, aikatauluja ja kustannusarviota.

Sisustussuunnittelij
an käyttäminen säästää paitsi aikaa ja hermoja myös usein selvää rahaa!

 

Kuva: Uusi Koti-lehti/Hans KoistinenEtusivuPalvelutKohde-esittelytTiedustelut ja yhteydenottopyynnöt