Etusivu
Palvelut
Kohde-esittelyt
Tiedustelut ja yhteydenottopyynnöt
Sisustussuunnittelu Hanna Rantanen www.tilasuunnitelma.fi
Yksityiset
Yritykset
Tarvitsenko sisustussuunnittelijaa?
Uudiskohteet
Sisustuslahjakortti
Yhteystiedot
Tietosuojaseloste
Tarvitsenko sisustussuunnittelijaa?


"Oli ongelma iso tai pieni, aina kannattaa ottaa yhteyttä!"


Sisustussuunnittelijan käyttäminen apuna kodin ja toimistojen erilaisissa muutostöissä on nykyään yleistynyt nopeasti. Kiitos siitä kuulunee TV:n monille sisustusohjelmille. Toisin kuin niissä, muutoskohteen ei tarvitse olla ”kaikki uusiksi isolla rahalla”-tyylinen suurremontti, vaan kyse voi hyvin olla vaikkapa yhden huoneen tekstiilien valinnasta tai seinän väristä. Joskus apu saattaa löytyä vain järjestelemällä uudelleen jo olemassa olevia huonekaluja ja tavaroita, ilman että varsinaisiin pintoihin edes kosketaan. 
Vuosien asumisen myötä kuka tahansa sokeutuu oman kodin ja sen tavaroiden suhteen.


Ulkopuolinen ammattilainen näkee tilan ja huonekalujen mittasuhteet ja muodot eri lailla kuin asiakas.


Sisustussuunnittelijaa tarvitaan usein myös siinä vaiheessa, kun muutetaan isommasta asunnosta pienempään, kuten eläkkeelle jäädessä tai lasten lentäessä pesästä. Vuosien saatossa kertyneistä tavaroista ja huonekaluista on usein vaikea valita, mitä viedä mukana uuteen kotiin ja mistä luopua. Myös ikääntymisen mukanaan tuomat muutokset asumisessa  kannattaa ottaa huomioon jo tässä vaiheessa, jotta myöhemmin vältytään suurilta remonteilta ja muutostöiltä.


Työni lähtökohtana ovat aina asiakkaan tarpeet ja käytettävissä olevat resurssit.

 

Joskus kannattaa  tehdä koko asunnon sisustussuunnitelma, vaikka sitä ei heti kokonaisuudessaan voisikaan toteuttaa. Tällöin aloitetaan olennaisimmista muutoksista ja hankinnoista ja lisähankintoja tehdään pikkuhiljaa. Näin sisustuksessa säilyy yhtenäisyys, uudet ja vanhat hankinnat sopivat yhteen eikä turhia hankintoja tule tehtyä. Tästä on hyötyä esimerkiksi lapsiperheille, joiden pitää ajatella tilojen käyttötarkoitusten muuttumista tulevina vuosina lasten kasvaessa.

EtusivuPalvelutKohde-esittelytTiedustelut ja yhteydenottopyynnöt